De diensten van Schoonmaakbedrijf Prima in Leiden

schoonmaakonderhoud

Vloeronderhoud en periodieke bedrijfsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf Prima is sinds 1995 de schoonmaakexpert in Leiden en omgeving. Wij verzorgen de complete schoonmaak van bedrijfsruimtes en andere openbare ruimtes, zoals appartementencomplexen. Af en toe, om de boel eens grondig te reinigen. Of elke week, als u dat wilt.

schoonmaakonderhoud
vloeronderhoud

Het dienstenpakket van Schoonmaakbedrijf Prima

In Leiden en omgeving verzorgen wij:

  • Schoonmaakonderhoud
  • Veegschone oplevering van nieuwbouw of na verbouwing
  • Vloeronderhoud
  • Schoonmaakmiddelen en -materialen

De 18 medewerkers van Schoonmaakbedrijf Prima zijn stuk voor stuk professionals: zij zijn SVS geschoold en weten dan ook wat de beste aanpak is om elke ruimte te ontdoen van vuil, vet en stof.

Voor een offerte op maat komen we graag bij u langs. We bekijken dan de ruimte, adviseren u over wat er moet gebeuren, en bespreken uw wensen. Gaat het om een eenmalige opdracht of wilt u dat wij elke dag, week of maand komen schoonmaken? Wij leggen het vast in een duidelijke en schriftelijke offerte, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen. Dan prikken we samen een datum waarop de grote schoonmaak gaat beginnen.

Het totaalpakket van Schoonmaakbedrijf Prima

De schoonmaak van openbare en kantoorruimtes is een tijdrovende klus die u er niet altijd bij kunt hebben. Schoonmaakbedrijf Prima biedt daarom voor ondernemers en VvE’s een zeer aantrekkelijk totaalpakket. Dit bestaat uit vloeronderhoud en algemene periodieke (zoals dagelijks, of eens per week) schoonmaakwerkzaamheden, door een vaste schoonmaker. Zo heeft u er geen omkijken meer naar!

De allerbeste schoonmaakmiddelen en -materialen

Schoonmaakbedrijf Prima doet meer dan bedrijfsschoonmaak alleen. U koopt bij ons de beste schoonmaakmiddelen voor het reinigen van vloeren en andere oppervlakten.

Daarnaast verkopen wij hoogwaardige schoonmaakmaterialen waarmee u zelf de klus kunt klaren. Bijna net zo goed als wanneer wij het voor u doen.