De diensten van Schoonmaakbedrijf Prima in Leiden

Bel direct

Vloeronderhoud en periodieke bedrijfsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf Prima is sinds 1995 de schoonmaakexpert in Leiden en omgeving. Wij verzorgen de complete schoonmaak van bedrijfsruimtes en andere openbare ruimtes, zoals appartementencomplexen. Af en toe, om de boel eens grondig te reinigen. Of elke week, als u dat wilt.

Eenmalig of periodiek

Heeft u zelf een keer geen gelegenheid om de bezem in de hand te nemen? Prima! Wij doen het graag voor u. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar het schoonmaakwerk? Ook Prima! Onze schoonmakers komen eens per week, per maand, of wanneer u maar wilt langs. Elke keer opnieuw maken zij grondig schoon.

Het totaalpakket van Schoonmaakbedrijf Prima

De schoonmaak van openbare en kantoorruimtes is een tijdrovende klus die u er niet altijd bij kunt hebben. Schoonmaakbedrijf Prima biedt daarom voor ondernemers en VvE’s een zeer aantrekkelijk totaalpakket. Dit bestaat uit vloeronderhoud en algemene periodieke (zoals dagelijks, of eens per week) schoonmaakwerkzaamheden, door een vaste schoonmaker. Zo heeft u er geen omkijken meer naar!

Meer weten?

De allerbeste schoonmaakmiddelen en -materialen

Schoonmaakbedrijf Prima doet meer dan bedrijfsschoonmaak alleen. U koopt bij ons de beste schoonmaakmiddelen voor het reinigen van vloeren en andere oppervlakten.

Daarnaast verkopen wij hoogwaardige schoonmaakmaterialen waarmee u zelf de klus kunt klaren. Bijna net zo goed als wanneer wij het voor u doen.

Meer weten?

Helemaal Prima: 24 uur per dag bereikbaar!

Heeft u direct een professionele schoonmaker nodig? Bel dan 24 uur per dag 06 22498691.

Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 071 5222936.