Schoonmaakbedrijf in Leiderdorp - prima in orde

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leiderdorp en omstreken? Dan is SMB Prima een uitstekende keuze. Schoonmaken is een vak, vinden wij bij Prima. Niet voor niets doen wij de bedrijfsschoonmaak in Leiderdorp onder het vaandel van het SieV keurmerk. Of het nu gaat om het schoonmaken van bedrijven, openbare- en particuliere ruimtes of om vloeronderhoud in Leiderdorp, wij staan altijd voor u klaar. 

Een schoonmaker nodig? Dat is bij ons schoonmaakbedrijf in Leiderdorp prima geregeld. Wij hanteren verantwoorde normen voor onze werknemers en onderschrijven de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaakbranche zoals is vastgelegd in het SieV keurmerk. Daarmee bent u verzekerd van 100% professionele bedrijfsschoonmaak in Leiderdorp en omgeving. 

Het onderhouden en schoonmaken van bedrijfsruimtes is werk dat u beter kunt overlaten aan vakmensen. Op de bedrijfsvloer maar ook in andere openbare ruimtes is het vaak een komen en gaan van mensen. Niet iedereen veegt zijn voeten, mensen raken van alles aan met en zonder schone handen. Hier en daar valt er wel eens iets op de grond. Waar mensen samen komen, is het onvermijdelijk dat er vuil wordt achtergelaten. Stof, modder, vet en rondslingerend afval, ongemerkt stapelt het vuil zich op. Is het dan niet een geruststellende gedachte als ons professionele schoonmaakpersoneel deze bedrijfs- of openbare ruimte eens grondig onder handen neemt en het weer omtovert tot een blinkend en brandschoon geheel? Dat kan eens per maand, wekelijks, dagelijks of op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. 

Schoonmaakbedrijf Prima is ook een expert op het gebied van vloeronderhoud in en nabij Leiderdorp. Het leggen van een vloer is meestal een aanzienlijke investering. U wilt er dan ook het liefst zo lang mogelijk mee doen. Het is daarom verstandig om deze af en toe eens grondig te laten reinigen. Wij zijn al ruim 20 jaar actief. Onze schoonmakers weten dan ook precies hoe zij dit moeten aanpakken en zorgen voor een perfecte reiniging van uw vloer. Wilt u het in het vervolg zelf uw vloer bijhouden? We leveren u graag schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen van topkwaliteit. 

Naast bedrijfsruimtes en appartementencomplexen maken wij ook schoon voor de individuele klant. U heeft bijvoorbeeld net een verbouwing achter de rug, of u gaat verhuizen? Het schoonmaken van uw woning komt bij ons schoonmaakbedrijf in Leiderdorp en omgeving prima in orde. Bent u klaar voor de grote schoonmaak? We komen graag bij u langs voor een offerte op maat.